مطالب مفید و جذاب

موزیک،علمی،پزشکی،تفریحی،شاد،سلامت

مطالب مفید و جذاب

موزیک،علمی،پزشکی،تفریحی،شاد،سلامت

خواص درمانی انگور قرمز و سبز

خواص انگور قرمز و سبز

انگور میوه ای است بسیار خوشمزه و با طعم شیرین که دارای درخت بوته ای میباشد و به وفور در کشورمان یافت میشود یکی از میوه هایی که از قدیم ایام مورد استفاده قرار می گرفته است و دارای خواص منحصر بفردی میباشد در ادامه برخی خواص جالب انگور قرمز و انگور سبز را آورده ایم:

599

– در درمان بیماری نقرس بسیار موثر است.

– برای درمان یبوست تاثیر بسزایی دارد.

– مصرف انگور باعث رقیق تر شدن و شفافیت خون میشود.

– انگور چه سبز چه قرمز دارای خواص مشابهی هستند و در افرادی که زخم معده یا ضعف دستگاه گوارش دارند باید بدون پوست مصرف شود چراکه پوست آن دیر هضم است.

– انگور قرمز و سیاه دارای آنتوسیانین است که از بروز بیماری هایی همچون گرفتگی عروق،غلیظ شدن و لختگی خون،بیماری های قلبی و دیابت جلوگیری به عمل می آورد.

– پتاسیم موجود در انگور باعث تنظیم فشار خون میشود.

– برای تقویت قوای عمومی بدن بسیار موثر است.

– مصرف انگور باعث تمیز شدن سینه و ریه ها میشود.

– برای درمان بیماری سیاه سرفه و سل ریوی میتواند موثر باشد.

– در درمان اسهال خونی میتواند موثر باشد.

– به دلیل ویتامین های موجود در انگور، این میوه برای سلامت و زیبایی و شفافیت پوست بسیار مفید و موثر هست.

– هسته انگور ترشح اسپرم را در بدن کم میکند.

– هسته انگور اسهال را برطرف میکند.

– آب انگور نرسیده یا آبغوره در درمان چاقی بسیار موثر است.

– آبغوره سرشار از ویتامین سی میباشد که در زیبایی پوست،تقویت ایمنی بدن،جلوگیری از زخم های دهانی،ترمیم سریع زخم ها موثر است.

– مصرف آبغوره برای تقویت کبد بسیار مفید است.

– برگ درخت انگور یا برگ مو که در تهیه و پخت دلمه نیز از آن استفاده میشود برای جلوگیری از خونریزی مفید است.

– برگ مو اسهال خونی را رفع میکند.

– برگ مو برای درمان بیماری نقرص و همچنین زردی مفید و موثر است.

– آب انگور در پیشگیری و درمان بیماری های ریوی و همچنین واسیر مفید است.

– انگور دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین های گروه ب همچون ویتامین B1,B2,B3 میباشد و برای سلامتی عمومی بدن بسیار مفید هستند.

– انگور دارای مواد معدنی همچون فسفر،آهن،کلسیم،سدیم و پتاسیم نیز میباشد که هر کدام جزو مواد ضروری مورد نیاز برای بدن هستند.


بتاهیستین،مصارف و عوارض آن

آشنایی با قرص بتاهیستین،مصارف و عوارض آن

در این قسمت با با قرص بتاهیستین،مصارف و عوارض آن آشنا خواهید شد:

بتاهیستین (به انگلیسی: Betahistine)

طبقه بندی فارماکولوژیک: آنالوگ هیستامین

اشکال دارویی: قرص ۸ میلی گرمی و ۱۶ میلی گرمی

موارد مصرف

بتاهیستین در درمان سرگیجه و در نشانگان منییر مصرف میشود. کاهش علایم در بیماری منییر

نام تجارتی: Vertilox – Betaserc – Bestin

طریقه مصرف

  • کاهش علایم در بیماری منییر:

در بالغین: در ابتدا ۱۶ میلی گرم از راه خوراکی، سه بار در روز تجویز می‌شود. دوز نگهدارنده معمولاً بین ۲۴ تا ۴۸ میلی گرم در روز است.

مکانیسم اثر

مطالعات فارماکولوژیک در حیوانات نشان دهنده بهبود جریان خون در استریا واسکولاریس گوش داخلی از طریق سست شدن اسفنکترهای پیش مویرگی سیستم بسیار کوچک گردش خون در گوش داخلی است.

موارد منع مصرف

  • فئوکروموسیتوما

موارد احتیاط

  • آسم
  • سابقه زخم پپتیک
  • حاملگی
  • دوران شیردهی

عوارض جانبی

  • در سلسله اعصاب مرکزی: سردرد
  • در دستگاه گوارش: تهوع، استفراغ
  • در پوست: بثورات جلدی، خارش
    • آیا مصرف قرص بتاهیستین(Betahistine) برای درمان وزوز گوش موثر است؟ اگر داروهای دیگر سراغ دارید معرفی نمایید.

    بتاهیستین از مشتقات هیستامین است و به عنوان اولین داروی انتخابی در بیماری منییر به کار می رود. بیماری منییر یک بیماری گوش داخلی است که با سرگیجه – وزوز و اختلال شنوایی مشخص می شود.
    مطالعه دو سوکور نشان داد که درمان با بتا هیستین در این بیماری بهتر از آن است که بیماری بدون درمان باقی بماند. ساز و کار این دارو دخالت در بهبود گردش خون بسیار کوچک بستر عروقی (Vasculoris stria) حلزون گوش داخلی می باشد ونیز این دارو اثر مهاری بر نورون های چند سیناپسی نورون های دهلیزی دارد.
    داروهای دیگر چون بتاهیستین تخصصی است و بهتر است همه آنها را زیر نظر متخصص به کار بندید.

    نویسنده : دکتر عبدالحمید حسین نیا


عضویت در یورفان


این مطلب را به اشتراک بگذارید

ارسال به کلوب ارسال به فبس بوک ارسال به تویتر ارسال به گوگل پلاس ارسال به گوگل ارسال به فرند فید ارسال به یاهو


  • تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ | نویسنده : یورفان

بیسموت ساب سیترات

مصارف و عوارض قرص بیسموت ساب سیترات

این دارو که اغلب به شکل قرص در داروخانه ها موجود است برای درمان زخم معده و همچنین زخم روده و اسهال مسافرتی تجویز و مصرف میشود.این دارو برای درمان یکی از شایعترین بیماری های دستگاه گوارش بنام سندرم روده تحریک پذیر نیز استفاده میشود، همچنین در برخی موارد برای درمان عفونت های گوارشی مورد استفاده قرار میگیرد.

عوارض جانبی بیسموت ساب سیترات:

این دارو عوارض جانبی خاصی ندارد و در برخی موارد نادر ممکن است موجب تیرگی مدفوع،سیاهی زبان و حالت تهوع یا استفراغ گردد.

نحوه اثر کردن این دارو:

نحوه تاثیر قرص بیسموت ساب سیترات دقیقا مشخص نیست اما علاوه بر اینکه نوعی پوشش برای مخاط معده ایجاد میکند اثراتی همچون اثر ضد هلیکوباکتر پیلوری،

تقویت موکوس مخاطی، موثر در سنتز پروستاگلاندینها نیز دارد.

این قرص در رده داروهای اولسر پپتیک قرار دارد و تاثیر مفید و موثری بر زخم معده و بیماری های معده دارد و روزانه به شکل دو قرص در بزگسالان به همراه غذا مصرف میشود.

از مصرف خود سرانه دارو خودداری کنید. در صورت بروز هریک از عوارض جانبی دارو با پزشک معالج خود درمیان بگذارید.


عضویت در یورفان


این مطلب را به اشتراک بگذارید

ارسال به کلوب ارسال به فبس بوک ارسال به تویتر ارسال به گوگل پلاس ارسال به گوگل ارسال به فرند فید ارسال به یاهو


  • تاریخ انتشار : شنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۳ | نویسنده : یورفان

درباره خواص درمانی هندوانه بیشتر بدانید....

همه چیز درباره هندوانه و خواص آن

امروزه هندوانه به میوه ای پرطرفدار در بین ایرانی ها تبدیل شده است، میوه ای که حتی در مهمانیها نیز استفاده میشود و از طعم و لذت خاصی برخوردار هست، اکثر ایرانی ها و کشورهایی که به مراسم باستانی همچون شب یلدا معتقدند در اولین شب زمستان هندوانه میخرند و با افراد خانواده جمع شده و نوش جان میکنند. اما اینکه اینکه هندوانه از کجا آمده است؟ چه فوایدی دارد؟ و… ما در این مقاله به بیان آنها خواهیم پرداخت. هندوانه در ابتدا بیش از دوهزار سال پیش از کشور هندوستان وارد خاک ایران شد و از آن زمان بعنوان میوه پرطرفدار در بین ایرانی ها ممصرف میشود.هندوانه گونه های مختلفی دارد که در این میان هندوانه زرد و هندوانه قرمز از شهرت خاصی برخوردار هستند که خود اینها نیز انواع مختلفی دارند.هندوانه در کشور ایران در شهرهایی همچون شیراز،مشهد،کرمان و در شمال ایران در منطقه ارسباران کشت میشود، دانه های هندوانه پس از کاشت،همچون درختچه ای از دل خاک بیرون می آید و یک یا چند هندوانه در ساقه های خود دارد که ابتدا کوچک است و به مرور زمان با آبیاری زیاد به مرحله بلوغ و برداشت میرسد. هندوانه نارس دارای پوستی کلفت و سفت بوده و طعم نسبتا ترشی دارد، هندوانه ای که رسیده باشد دارای طعم بسیار شیرین و مقدار فراوانی آب دراد و زدن پشت انگشتان دست مثل یک ضرب یا یک طبل صدا میدهد و نشان از آبدار بودن و شیرین بودن آن است. هندوانه دارای خواص بیشماری می باشد که در زیر به برخی خواص آن اشاره میکنیم:

– هندوانه دارای مقادیر زیادی پتاسیم و سدیم هست که در پیشگیری از آسم و بیماری های سرطانی همچون سرطان پروستات نقش مهمی ایفا میکند.

– هندوانه منبعی غنی از ویتامین های آ و سی هست که جزو ویتامین ضروری برای بدن هستند و در جلوگیری از سرماخوردگی، شفافیت و زیبایی پوست، ترمیم زخم های بدن و.. نقش اساسی دارند.

– تحقیقات جدید نشان داده است هندوانه دارای آنتی اکسیدانی بنام لیکوپن است که از حمله قلبی و همچنین سرطان پروستات جلوگیری به عمل می آورد.

– مصرف هنداونه برای افراد ضعیف اندام توصیه میشود، چرا که باعث تقویت قوای عمومی بدن میشود.

– مصرف هندوانه برای افرادی که دارای خون غلیظی هستند توصیه میشود چراکه باعث رقیق تر شدن خون میشود.

– تحقیقات نشان داده است با مصرف هندوانه به دلیل وجود برخی رادیکال های آزاد، از نفوذ اشعه های مضر خورشیدی درون پوست جلوگیری میشود و باعث شفافیت و زیبایی پوست میگردد.

– هندوانه زرد برای افرادی که سنگ کلیه دارند در طب سنتی توصیه شده است و حتی برای پیشگری از سنگ کلیه مفید هست.

– بهترین زمان برای خوردن هندوانه یک یا دوساعت بعد از غذا و بین دو وعده غذایی هست.

– برخی پزشکها نگه داشتن هندوانه در دمای اتاق به جای نگهداری آن در یخچال را توصیه میکنند.

– خاصیت بی نظیر هندوانه در پیشگیری از سنگ کلیه و همچنین بهبود عملکرد کلیه ها غیر قابل چشم پوشی هست.

– هندوانه یک میوه مفید برای دریافت کالری مورد نیاز بدن هست.

– پوست هندوانه دارای مقدار قابل توجهی سیترولین هست که باعث گشاد شدن رگ ها و گردش بهتر خون در بدن میشود.

– برخی اسیدآمینه های مورد نیاز بدن همچون آرژنین و لایسین، که بدن خود نمیتواند آنها را به طور طبیعی تولید کند در دانه هندوانه وجود دارند.

– جهت دفع کرم ها از سیستم گوارشی بدن، مصرف دانه ی هندوانه بسیار مفید هست.

 


عضویت در یورفان


این مطلب را به اشتراک بگذارید

ارسال به کلوب ارسال به فبس بوک ارسال به تویتر ارسال به گوگل پلاس ارسال به گوگل ارسال به فرند فید ارسال به یاهو


  • تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۳ | نویسنده : یورفان

نحوه مراقبت از دندانها

نکاتی برای نگهداری از دندان ها

دندان یکی از بهترین و باارزش ترین نعمت هایی است که در اختیار انسان قرار داده شده است، طبیعت انسان به گونه ایست که وقتی نعمتی را دارد قدرش را نمیداند،دندان طبیعی طعم و لذت خاصی به غذاها میدهد و همچنین بر زیبایی چهره و جوان ماندن صورت بسیار تاثیر شگرفی دارد.چه خوب است که انسان قدر این نعمت بی بدیل را بداند و در حفظ آن کوشا باشد در زیر نکاتی برای محافظت از دندان هایتان آورده ایم امیدواریم مفید واقع شوند:

– بعد از هر بار غذا خوردن حتما لابلای دندان های خود نخ دندان بیندازید. تا تکه گوشت یا تکه سبزی یا هر غذای دیگری لای آنها مانده باشد رفع شود.

– هر روز آخر شب حتما یک وعده مسواک زدن را در برنامه خود داشته باشید. شب هنگام وقتی شما خوابید چه خوب است که دندان های شما نیز ضدعفونی شده و عاری از هر گونه میکروب باشد و به راحتی یک شب استراحت کند و آسیب های خود را ترمیم کند.

– به میزان کافی از مواد کلسیم دار همچون شیر و لبنیات و گوشت سفید استفاده کنید که باعث استحکام دندان ها میشود.

– از سیگار و قلیان و سایر دخانیات پرهیز کنید چراکه باعث زردی و پوسیدگی دندان ها میشود. همچنین تحقیقات نشان داده است که میزان کلسیم موجود در بدن افراد سیگاری کمتر از بقیه افراد است که این عامل نیز باعث ضعف داخلی و سست شدن لایه های دندان میشود.

– از مشروبات الکلی پرهیز کنید، که یکی از علل پوسیدگی دندان ها میباشد.

– در صورتیکه میتوانید از دهانشویه نیز برای ضدعفونی لثه ها و دندان های خود استفاده کنید.

– آجیل و اشیاء سخت را با دندان خود خرد نکنید.

– از مسواک زدن بیش از حد یا مسواک زدن با نمک و.. پرهیز کنید چراکه باعث ساییدگی سطح دندان ها میشوند.

توجه داشته باشید که علت اصلی پوسیدگی دندان ها، باقی ماندن مواد کربوهیدراتی بر روی آنهاست لذا سعی کنید همواره از نخ دندان،مسواک و دهانشویه استفاده کنید تا سلامتی دندان های خود را تا سال های زیادی تضمین کنید.

همچنین در ادامه بخوانید علل خارش لثه ها..


عضویت در یورفان


این مطلب را به اشتراک بگذارید

ارسال به کلوب ارسال به فبس بوک ارسال به تویتر ارسال به گوگل پلاس ارسال به گوگل ارسال به فرند فید ارسال به یاهو


  • تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۳ | نویسنده : یورفان