در این قسمت سایت یورفان به آموزش تهیه کلوچه بسیار خوشمزه جدید با خرما
و گردو پرداخته است امیدواریم از پختن این شیرینی لذت ببرید..
مواد مورد نیاز:
روغن مایع | ۱۱۰ گرم |
شکر | ۲۵ گرم |
مایه خمیر فوری | ۶ گرم |
شیر ولرم | ۲۵۰ میلی لیتر |
آرد | حدود ۴۵۰ گرم |
وانیل | ۴/۱ قاشق چایخوری |
مواد میانی :
خرما | ۲۵۰ گرم |
گردو | ۱۵۰ گرم |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
زنجبیل | ۲/۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کلوچه خرما :
ابتدا خمیر ترش (مایه خمیر) را با شیر نیم گرم و کمی از شکر مخلوط کرده و
درب آنرا می گذاریم تا خمیر مایه عمل آید (حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه کافی است)
سپس شکر را به علاوه روغن، وانیل و خمیر مایه عمل آمده مخلوط کرده و آرد را
کم کم اضافه نموده تا خمیر بدست نچسبد.
پس از کمی ورز دادن روی خمیر را پوشانده حدود نیم ساعت استراحت داده تا خمیر ور بیاید. بعد از آن میتوانیم خمیر را به اندازه های ۵۰ گرمی چانه کرده مواد میانی را وسط آن قرار داده و آنرا اندازه نارنگی فرم داده در سینی چرب شده قرار داده و روی آن مهر زده و مهر را فشار دهید تا کلوچه پهن شود سپس روی آنرا یک زرده تخم مرغ که مخلوط شده از کمی زعفران و یک قاشق شیر و یک قاشق چایخوری شکر روی آن گواش کرده و کنجد پاشیده در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا شماره گاز ۵ و یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید.(این خمیر احتیاج به استراحت دوم ندارد)
طرز تهیه مواد میانی:
خرما را از هسته جدا کرده در صورت تمایل پوست آن را بگیرید کمی حرارت دهید
سپس با پشت قاشق کمی آن را له کنید با گردو ریز شده و دارچین و زنجبیل
مخلوط کنید.
این مطلب را به اشتراک بگذارید
مطالب مرتبط
یک غذای ساده و خوشمزه که در این قسمت به آموزش آن خواهیم پرداخت، پیشنهاد میکنیم حتما این غذا را امتحان کنید.
مواد موردنیاز برای ۴ نفر:
۳۰۰ گرم برنج
یک عدد ماهی تن ۱۸۰ گرمی
مقداری روغن زیتون
مقدار کمی نمک
۵۰ گرم شوید خشک (دلخواه)
روش تهیه:
ابتدا مقداری آب و مقدار بسیار ناچیزی نمک به برنج اضافه کرده و بگذارید بجوشد سپس برنج را آبکش کرده و آماده کنید که در قابلمه بریزید.(اگر خواستید شوید هم اضافه کنید در این قسمت به غذای خود اضافه کنید) در این قسمت مقداری از برنج را به قابلمه بریزید و یک لایه از ماهی تن را به آن اضافه کنید سپس بازهم مقداری برنج بریزید و ماهی تن را اضافه کنید و در آخر بقیه برنج ها را ریخته و ماهی تن را روی آن بریزید.درب قابلمه را بگذارید تا دم بکشد پس از ۲-۳ دقیقه مقدار دو قاشق روغن زیتون روی برنج بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا برنج به طور کامل دم بکشد. اکنون کار شما تمام شده است و این غذای خوشمزه و ساده را براحتی آماده کرده اید.این غذا طعم بسیار خوشمزه ای دارد و هضم آن توسط معده به راحتی انجام میشود و در کنار آن چون از ماهی تن استفاده میکنید دارای مقادیر بسیار زیادی پروتئین و کلسیم میباشد که سلامتی شما را تضمین میکند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید
مطالب مرتبط
معمولا پیتزا مکزیکی یا بطور کلی غذاهای مکزیکی با طعم تلخ و تندشان شناخته میشوند. برای آشنایی با طرز پخت پیتزا مکزیکی این مطلب را دنبال کنید:
موارد مورد نیاز برای تهیه پیتزا مکزیکی دولایه:
دو عدد نان تورتیا
۱ عدد پیاز متوسط
گوشت چرخ کرده
فلفل سبز تند
مقداری گوجه فرنگی
پنیر پیتزا
مقدار کمی نمک و شوید خشک و آویشن
آموزش روش تهیه پیتزا مکزیکی دولایه:
ابتدا پیازها را خرد کنید و در یک قابلمه با گوشت تفت دهید تا مقدار کمی سرخ شود(رنگ قهوه ای درآید) سپس نمک و شوید خشک و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا باهم مخلوط شوند.اکنون دمای فر را در ۴۰۰ درجه فارنهایت بگذارید و نان را داخل سینی گذاشته و مقداری روغن روی آن ریخته و بگذارید تا ۳ دقیقه گرم شود.سپس مواد حاوی گوشت چرخ کرده را که از قبل پخته اید بر روی نان به اندازه مساوی بریزید نان دوم را روی آن بگذارید و دوباره گوجه های خرد شده را روی آن بریزید سپس روی آن مقداری پنیر بریزید و دوباره آنرا در فر بگذارید تا رنگ نان به حالت مایل به سرخ شده در آید و درآخر پس از پخت از فر در آورده و همراه سس نوش جان کنید.
این مطلب را به اشتراک بگذارید
مطالب مرتبط
اگر دنبال یک آبمیوه واقعا طبیعی هستید سعی کنید آن را خودتان در خانه تهیه کنید چون این آبمیوه هایی که در بازار وجود دارند بیشتر به شکل کنسانتره میوه هستند که در دماهای بالای ۱۸۰ درجه میوه حرارت داده میشود و تمام املاح خود را از دست می دهد و سپس با افزودن آب و شکر آبمیوه تولید میشود. اما برای تهیه یک آبمیوه خوشمزه در خانه ابتدا میوه مورد علاقه اتان را بخرید و پس از شستشوی میوه ها آن ها را با قسمت ریز رنده به شکل نرم و مایع مانندی در آورید سپس ماده بدست امده را داخل یک غربال بریزید و زیر غربال نیز ظرفی برای جمع شدن آب میوه قرار دهید سپس با یک قاشق یا دست خود خورد شده های میوه ها را از غربال عبور دهید بصورتی که تفاله های آن جا بماند و آب و تکه های گوشتی آن از غربال بگذرد . سپس تقریبا آبمیوه شما آماده شده است میتوانید مقداری آب حدود ۵۰% اضافه کنید و مقدار کمی شکر به سلیقه خود اضافه کنید و آبیموه را در یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس میل فرمایید این آبمیوه کاملا طبیعی بوده و فواید بسیاری برای شما خواهد داشت.
این مطلب را به اشتراک بگذارید
مطالب مرتبط
امروزه در بسیاری از باشگاه های بوکس ایران مشاهده میکنید که بوکس آماتور آموزش داده میشود، اولین تصوری که فرد با شنیدن عبارت آماتور و حرفه ای به ذهنش میرسد این است که شاید بوکس آماتور سطح پایین تری از بوکس باشد در اینجا باید بگوییم که اینطور نیست تمام حرکات و تکنیک های بوکس آماتور با بوکس حرفه ای یکی هستند و هیچ تفاوتی باهم ندارند، اولین و اصلی ترین تفاوت بین بوکس حرفه ای و آماتور استفاده از کلاه محافظ است که در بوکس آماتور استفاده میشود ولی در بوکس حرفه ای استفاده نمیشود و همچنین در بازی های بوکس حرفه ای شرط بندی صورت میگیرد ولی در مسابقات بوکس اماتور به هیچ وجه شرط بندی انجام نمی پذیرد، در تمامی مسابقات معتبر دنیا همچون مسابقات المپیک یا مسابقات آسیایی رقابت های بوکس آماتور برگزار میشود و بوکس حرفه ای جایگاهی در اینگونه میادین ورزشی ندارد، بوکس حرفه ای معمولا همراه با خشونت و ناک اوت یا ناک داون های بسیار مهلک است که گاه ممکن فرد بیهوش شود و حتی بمیرد، البته در بازی های آماتور بوکس نیز چنین خطراتی وجود دارد ولی با توجه به سخت گیری های داور و اولویت امتیازدهی این احتمال کمتر است؛ همچنین پزشکان بر لزوم استفاده از کلاه را برای جلوگیری از آسیب و صدمات مغری بسیار تاکید کرده اند، در آخر گفتنی است که بوکس حرفه ای به آلتی جهت دستیابی به اهداف مالی تبدیل شده است و هیچ تفاوتی از نظرحرکات با بوکس آماتور ندارد همه حرکات بوکس شامل مشت مستقیم،هوک،آپارگات،کروس و هزاران حرکت ترکیبی، یکی هستند و تنها تفاوت آنها در استفاده یا عدم استفاده از کلاه و همچنین شرط بندی هست.
در زیر دو تصویر از مسابقات بوکس مشاهده میکنید که تصویر اولی مربوط به مسابقات بوکس حرفه و تصویر دومی مربوط به مسابقات بوکس اماتور هست.
این مطلب را به اشتراک بگذارید
مطالب مرتبط