معمولا پیتزا مکزیکی یا بطور کلی غذاهای مکزیکی با طعم تلخ و تندشان شناخته میشوند. برای آشنایی با طرز پخت پیتزا مکزیکی این مطلب را دنبال کنید:
موارد مورد نیاز برای تهیه پیتزا مکزیکی دولایه:
دو عدد نان تورتیا
۱ عدد پیاز متوسط
گوشت چرخ کرده
فلفل سبز تند
مقداری گوجه فرنگی
پنیر پیتزا
مقدار کمی نمک و شوید خشک و آویشن
آموزش روش تهیه پیتزا مکزیکی دولایه:
ابتدا پیازها را خرد کنید و در یک قابلمه با گوشت تفت دهید تا مقدار کمی سرخ شود(رنگ قهوه ای درآید) سپس نمک و شوید خشک و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا باهم مخلوط شوند.اکنون دمای فر را در ۴۰۰ درجه فارنهایت بگذارید و نان را داخل سینی گذاشته و مقداری روغن روی آن ریخته و بگذارید تا ۳ دقیقه گرم شود.سپس مواد حاوی گوشت چرخ کرده را که از قبل پخته اید بر روی نان به اندازه مساوی بریزید نان دوم را روی آن بگذارید و دوباره گوجه های خرد شده را روی آن بریزید سپس روی آن مقداری پنیر بریزید و دوباره آنرا در فر بگذارید تا رنگ نان به حالت مایل به سرخ شده در آید و درآخر پس از پخت از فر در آورده و همراه سس نوش جان کنید.
این مطلب را به اشتراک بگذارید
مطالب مرتبط