این گیاه دارای خواص متعددی از جمله درمان مارگزیدگی، دندان درد و برخی عفونتهای انگلی است.
ترخون گیاهی معطر است که در دستورات آشپزی نیز کاربردهای فراوانی دارد.
ارتفاع این گیاه معطر، به ۶۰ سانتی متر می رسد که دارای برگهای باریک و بلندی است.
گلهای کوچک این گیاه بسته به نوع منطقه از زرد تا سیاه نوسان رنگ دارد.
یک فنجان آب جوش تهیه کرده، سپس یک قاشق غذاخوری از ساقه و برگ خشک شده ترخون را درون آن ریخته و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خوب دم بکشد، سپس آن را گرم بنوشید.
نوشیدن یک فنجان چای ترخون در روز توصیه می شود.
خواص دارویی چای ترخون به شرح زیر می باشد:
* به افزایش صفرا توسط کبد کمک می کند و به این ترتیب فرآیند هضم و سم زدائی بدن راحتتر صورت می گیرد.
* خستگی را از بین می برد و اعصاب را آرام می کند.
* کِرم روده را از بین می برد.
* مشکلات بی خوابی را برطرف می کند.
• برای درمان درد دندان مفید است.
* به خاطر داشتن خواص آنتی باکتریال، برای ضدعفونی کردن زخمها و بریدگیها به کار می رود.
* اشتها را زیاد می کند.
* افسردگی را از بین می برد.
این مطلب را به اشتراک بگذارید
مطالب مرتبط